25 Nisan 2016 Pazartesi

İstanbul Böcek İlaçlama Şirketleri



Büyük kentlerde böcek ve haşere görülmesi bazı türler için oldukça sık rastlanılır bir durumdur. Büyük kentlerde birbirine yakın apartmanlar ve daireler sebebi ile kişisel olarak evinizin veya iş yerinizin temiz tutulması başka bir alandan böcek ve haşerelerin ortama girmesini engellemeyecektir. Bu sebeple özellikle apartmanlarda ortak kullanım alanlarının düzenli ilaçlanması gerekmektedir. Özellikle apartmanların bodrumlarının, havalandırma boşluklarının, asansör boşluklarının ve buna benzer yerlerin profesyonel olarak böcek ilaçlama firmaları tarafından ilaçlanması evlerin ve iş yerlerinin böcek ve haşerelerden korunmasını sağlayacaktır. Bunun yanında büyük kentlerde bulunan büyük kanalizasyon sistemleri de böcek ve haşerelerin oluşmasına sebep olmaktadır. Tıkalı giderler ve düzgün çalışmayan kanalizasyon sistemleri böcek ve haşerelerin ev ve iş yerlerine girmesine sebep olabilmektedir.

Hamam Böcekleri İlaçlamadan Ortamdan Yok Edilemiyor
Büyük kentlerde ev ve iş yerlerinde en çok görülen böcek ve haşere türlerinden biriside hamam böcekleridir. Oldukça sık şekilde rastlanan hamam böcekleri genellikle kanalizasyon sistemlerinden ve gider borularından ortama girmektedirler. Bu sebeple kanalizasyon sistemlerinin düzenli olarak bakımlı ve çalışır tutulması önemli bir konudur. Yaşam alanına veya iş yerine giren hamam böcekleri kısa sürede ürerler. Ortama girdikten sonra önlem almak bir fayda getirmeyecektir. Yapılması gereken profesyonel hamam böceği ilaçlama firmalarından yardım istemektir. Yapılacak amatör müdahaleler sadece böcek ve haşerelerin üremesi için zaman kazanmasını sağlamaktadır.

Etkin Bir İlaçlama İçin Profesyonel Firma Seçilmeli
Ortamda bulunan böcek ve haşerelerin yok edilmesi ve ortamın böcek ve haşerelerden temizlenmesi için ilaçlama yapılması kaçınılmazdır. Ancak ilaçlama işlemlerini yapacak firmaların dikkatli ve özenli seçilmesi oldukça önemli bir konudur. Yetkililer bu konuda sık sık uyarılarda bulunmaktadırlar. Yetkilerin belirttiği dikkat edilmesi gereken konular aşağıda sıralanmıştır.
·         İlaçlama firmalarının ruhsatlı oldukları kontrol edilmelidir.
·         Firmaların personelleri eğitimli olmalıdır.
·         Firmaların referansları kontrol edilmelidir.
·         İlaçlama firmaların mühendisler görev almalıdır.
·         Kullanılan ilaçlar onaylı olmalıdır.
Yetkililer uyarılarını dikkate alarak seçeceğiniz firmalar oldukça az sayıdadır. Firmamız İstanbul Böcek İlaçlama firmaları içerisinde en profesyonel çalışanı ve kısa sürelerde en etkili ilaçlama işlemini yapan firmadır.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder